Olet tavattavissa traumasensitiivisessä seksuaaliterapiassa.

Sinä olet tärkeä, rohkea, lempeä ja ainutlaatuinen. Anna itsellesi lupa, niin kuljemme seksuaalisuuden matkaasi yhdessä sinulle sopivaan tahtiin. Sinulla on lupa puhua ja minä lupaan kuunnella. Yhdessä voimme selättää esteet, kun annat siihen luvan. Lupaan nähdä ja kuulla sinut omana ainutlaatuisena itsenäsi. 

Olen oman seksuaalisen polkuni varrella kaatunut usein ja tieni on ollut välillä kivikkoinen, mutta lopulta kukkulan harjalla siintää armollisuus omaa seksuaalisuutta kohtaan. Olen onnellinen, että olen saanut tehdä matkan omaan sisimpääni. Olen oppinut ottamaan vastaan oman haavoittuvuuteni ja siitä syntyvä rohkeus omaan seksuaalisuuteen on löytynyt.  

Oman kehollisuuteni on löytynyt täysin uudella lailla ja siinä oleva rauhallisuus on antanut minulle paljon. Tule kanssani sinun ainutlaatuiselle seksuaalisuuden polulle. 

Traumasensitiivinen seksuaalineuvontaan voit hakeutua, kun tarvitset täsmällistä neuvoa ja ohjausta esim. haluttomuuteen, kehollisuuteen, kumppanuussuhteeseen tai seksuaaliseen /sukupuoleen liittyvissä asioissa. Neuvonta on yleensä 1-5 kertaa tapahtuvaa ohjausta. Voit hakeutua neuvontaan myös ennaltaehkäisevästi.

Traumasensitiivinen seksuaaliterapia on yleensä pidempikestoista ja asiakkaan lähtökohdista tapahtuvaa terapiaa. Seksuaaliterapiaan voit hakeutua mm.  kumppanuussuhteen haasteiden takia, halujen eriparisuuden, riippuvuuden tai seksuaalisen väkivallan takia. Terapiassa sinulla on lupa puhua kaikkia sinun/teidän ajatuksista, toiveista ja mieltymyksistä. 

Terapiaan olet tervetullut ensin tutustumiskäynnille, jossa voimme yhdessä arvioida soveltuvuutta terapiaan. Arvioinnin jälkeen voit miettiä halukkuuttasi jatkaa minun luonani. Terapiassa käytän asiakkaan oikeusturvaksi myös terapia sopimusta, joka antaa sinulle takuun työstäni.

Terapiassa voidaan käyttää asiakkaan niin halutessa kehollisia menetelmiä sekä kotiharjoitteita.  Neuvonnassa ja terapiassa ei koskaan kosketeta seksuaalisesti. 

Valmistuin seksuaalineuvojaksi vuonna 2018 ja seksuaaliterapeutiksi 2020. Pohjakoulutukseltani olen Sosionomi Amk. 

Erikoistumisopintoja minulla on lastensuojelun perhetyöstä, yhteisökasvatuksesta sekä minulla on päihdetyön ammattitutkinto. 

Olen tehnyt riippuvuustyötä useita vuosia, erityisesti nuorten ja aikuisten  kanssa. Minulla on vankka kokemus lastensuojelusta niin nuorten kuin perheidenkin kanssa sekä osaamista myös Autismikirjon ihmisten kanssa.

PALVELUT:

  • Lyhyt seksuaalineuvonta yksilöille, kumppaneille ja pareille
  • Lyhyt seksuaaliterapia yksilöille, kumppaneille ja pareille
  • Pitkä seksuaaliterapia yksilöille, kumppaneille ja pareille
  • Ryhmäterapiaa
  • Konsultaatio
  • Tutustumiskäynnit
  • Koulutus, luennot, webinaarit
  • TyHy-toiminta

MINUN PALVELULUPAUKSENI 

Lupaan  olla luotettava ja toimia parhaalla mahdollisella tavalla Sinun/Teidän eduksenne.

Lupaan toimia ammattitaitoisesti ja pitää huolen osaamisestani, jota voin hyödyntää Sinun/Teidän hyväksenne.

Lupaan kuunnella ja vastata, jos minulta kysytään jotain. Myönnän virheeni ja erheeni sekä pyydän anteeksi, jos olen loukannut.

Lupaan pitää huolen itsestäni ja osaamisestani, jotta terapia voi jatkua ilman turhia taukoja.

Lupaan kohdata jokaisen ihmisen inhimillisesti, lempeästi, aktiivisesti myötäeläen, mutta puuttua tuhoaviin voimiin, mikäli niitä esiintyy.

Lupaan, että en kohtele ketään rasistisesti tai ole aggressiivinen ketään kohtaan.

Lupaan ammattilaisena käydä koulutuksissa ja työnohjauksessa.

Lupaan, että työssäni noudatan hyviä ammattialani normeja, Suomen lakia, sosiaalialan eettisiä säädöksiä, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus lakeja, turvallisemman tilan ohjeita ja yleisiä hyviä käytöstapoja.

Toivon, että työtilani on Sinulle/ Teille paikka pysähtyä, jossa ei toimita päihteiden tai väkivallan alaisina.

YHTEYSTIEDOT:

-Ei ota vastaan uusia asiakkaita-