Yksilöpalvelut

 • Seksuaalineuvonta
 • Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapia yksilöille on ennaltaehkäisevää ja korjaavaa terapiaa juuri Sinulle, joka mietit omaa seksuaalisuuttasi, identiteettiäsi suhteessa seksuaalisuuteesi, kehosi ja mielesi yhteyttä, nautinto.. You name it!

 Seksuaaliterapia voi olla psykoterapian tai vaikkapa pariterapian ohella juuri Sinulle tuotettua tukipalvelua, keskusteluapua ja kaikkea sitä mitä tarvitset yksilönä vahvistaaksesi itseäsi ja mahdollisesti myös ihmissuhteitasi.

 Teen yksilö seksuaaliterapiaa myös etänä, ilmoitathan tästä, mikäli haluat toteuttaa terapiaa etäyhteyksin. Käytän Doxy.me ohjelmaa, joka on tehty nimenomaa terveys-ja sosiaalipalveluita varten. Sinun ei tarvitse ladata mitään ohjelmaa. Tämä toimii tietokoneella, läppärillä, tabletilla, puhelimella.

Seksuaalineuvonta /-terapia alkaen 100€+alv /45min

Ole rohkeasti yhteydessä, katsotaan Sinulle sopiva aika!

Kumppanuus- ja parineuvonta- ja terapia

 • kumppanuus- ja pariseksuaalineuvonta
 • kumppanuus- ja pariseksuaaliterapia
 • kumppanuus- ja parisuhdeterapia

Kumppanuus- ja parisuhdeterapiaan olet tervetullut kumppani(e)si kanssa.

Terapiaan voi tulla ennakoivasti ennen kuin vaikeuksia todetaan suhteessa tai vaikkapa yhteisen elämän alussa.

Kumppani-/pariterapia kaikille poly- ja monogamisille suhteille 180€.+ alv / 90min

Teen kumppanuus- ja parisuhdeterapiaa myös etänä, ilmoitathan tästä, mikäli haluat toteuttaa terapiaa etäyhteyksin. Käytän Doxy.me ohjelmaa, joka on tehty nimenomaa terveys-ja sosiaalipalveluita varten. Teidän ei tarvitse ladata mitään ohjelmaa. Tämä toimii tietokoneella, läppärillä, tabletilla, puhelimella.

Ammattilaisten palvelut

 • konsultaatiot
 • koulutukset
 • Arviointi seksuaalineuvonnan ja-terapian tarpeesta
 • Mentorointi

Hinnat alkaen 80€+ alv/ 45min

Jokainen ammattilainen kaipaa tuekseen aika ajoin toisen alan asiantuntijoita. Olen käytettävissä Sinun/ Teidän tarpeidenne mukaan. Voit tilata erilaisia koulutuksia traumatietoisesta kohtaamisesta, seksuaalisuuden, sukupuolen ja kehojen moninaisuudesta, sensitiivisestä asiakkaiden kohtaamisesta. Rakennan aina koulutuskohtaisesti tilaajan halujen mukaan juuri sopivan koulutuksen.

Konsultaatiot ovat oiva tapa lisätä omaa tietouttaan ja saada tukea osaamiseensa. Ole rohkeasti yhteydessä, kun siltä tuntuu!

Teen seksuaalineuvojien mentorointia, haluatko hieman lisää koulutuksen yhteydessä ja tutustua samalla seksologian kenttään? Tukea osaamisesi kartoittamiseen ja uutta tietoa? Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan olisiko Mentorointi Sinua varten!

Teen Seksuaalineuvonta, Seksuaali-, kumppanuus- ja pariterapia arvioita. Tähän käytän itse, seksuaalianamneesista, tehtyä seksuaali-, pari- ja kumppanuusterapia seulaa ja kyselyä. Jos mietit itsellesi seksuaaliterapiaa maksusitoumuksena, otathan ensimmäisenä yhteyttä hoitavaan tahoosi. Voit täyttää kyselyn etukäteen.

Työnohjaus

 • Seksologian opiskelijoille NACS-pätevää työnohjausta!
 • työnohjausta yksilöille, ryhmille ja esihenkilöille
 • Mahdollisuus kriisityönohjaukseen

Työnohjaus on minulle asiakaslähtöistä ryhmille ja yksilöille tarkoitettua reflektiivistä dialogia sekä ajatteluprosessien ja näkökulmien laajentamista omassa asiantuntijuudessa. Dialogilla kannatellaan uusia, kasvavia oivalluksia omasta ja yhteisestä työstä. Voit hengähtää työnohjauksessa ja purkaa tuntemuksiasi turvallisessa ympäristössä. Mitkä ovat Sinun vahvuutesi työssäsi? Mistä Sinä nautit työssäsi?

Kartoitamme Sinun tarpeesi ja toiveesi sekä mitä Sinä työnohjauksessa tarvitset. Otathan rohkeasti yhteyttä.

Hinnasto:

Yksilötyönohjaus 120+ alv / 45min

Esihenkilö/ johdon työnohjaus 150€+alv/ 45min

Ryhmätyönohjaus (4-8henk.) 350€+ alv/ 90min

Työpari- / pienryhmätyönohjaus 240€+alv/ 90min

Esihenkilö ryhmätyönohjaus 280€+alv/90min

Anskun yhteystiedot:

@-MAIL: ansku.luostarinen@gmail.com

p. 044 49 35 671 

LINKTREE: https://linktr.ee/anskuluostarinen

INSTA: luostarinenansku

Ota yhteyttä suoraan minuun!